Hongarije | Info

Alhoewel u tijdens deze vakantie heerlijk kunt relaxen en kunt genieten van de lange warme avonden op de veranda of in de tuin, is er meer dan genoeg te doen voor diegenen die dat graag willen.

Gezien de ligging kunt u uitgebreid wandelen of fietsen (voor echte sportievelingen, tracking en mountainbiken) in de prachtige bossen en natuurgebieden.
Voor paardrijders is Hongarije het land bij uitstek, met vele maneges!

Hongarije staat erg bekend om zijn vele thermaalbaden. Dit zijn baden met warm water dat diep vanuit de grond komt en dat zo geneeskrachtig is dat mensen van heinde en verre speciaal hiervoor naar Hongarije komen. Kwalen waarvoor het goed is, zijn o.a. rheuma, aandoeningen van de luchtwegen, psoriasis etc. Deze thermaalbaden zijn overigens vaak prachtige complexen met meerdere binnen- en buitenbaden. Alle bovengenoemde sportieve mogelijkheden liggen in een straal van Max. 45 minuten vanaf de woning, (maar de meeste veel korter !).

Ook zijn er een aantal uitstekende jachtgebieden in de directe omgeving, hetgeen voor de liefhebbers in voor- en naseizoen goede mogelijkheden geeft. Tel daarbij op de vele (vis)meertjes, plus de nabijheid van de Donau en dan zal duidelijk zijn dat er op sportief gebied meer dan genoeg te doen is.